Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Preprosti in okolju prijazni dodatki za dom • Kuishi homePred dnevi sem prejela prav poseben paketek iz majhnega angleškega mesteca Falmouth. Stephanie Melarickas, lastnica blagovne znamke Kuishi, je ob selitvi v Cornwall svoj dom želela popestriti z naravnimi dodatki v skladu z okoliško naravo in kmalu zatem se je zgodil Kuishi. Stephanie je sicer res ena fina punca! Ob vikendih po okoliških plažah čisti plastiko z obale, hkrati pa je poskrbela, da so okolju projazni tudi izdelki, ki jih prodaja.Paketki so v duhu zero waste, zapakirani v karton in papir brez odvečne plastične embalaže, steklo pa je ovito v lepenko in dobro zaščiteno za na pot. V spletni trgovini Kuishi je v ponudbi en kup prekrasnih dodatkov za dom. Stekleničke za milo oz. tekočine različnih barv in z različnimi nastavki, hammam brisače, preproge iz jute, steklene posodice za hrambo in prevleke za blazine. Jaz sem izbrala steklene posodice in dve brisački.Posodice jantarne barve so narejene iz recikliranega stekla in so že na otip ter izgled videti izredno kakovostne. Ker jih imam več, jih bom uporabljala za potaknjence in hrambo kakšnih čajev ter začimb, super pa so tudi kot že samo dekoracija.Za rožice sem izbrala še stekleničko s pršilom za pršenje listov. Do sedaj sem uporabljala plastično, tale pa je res krasna in kvalitetna ter je ne bo treba skrivati v omari.


Dobila pa sem tudi dve hammam brisački, narejeni iz bambusa in bombaža. Obe imata prav poseben vzorec, poleg tega pa sta še lahki in se hitro sušita. Popestrili bosta kopalnico, s seboj pa jih bova zagotovo vzela tudi na kakšen izlet, saj sta, priznam, zelo zelo fotogenični.

Preproste in okolju prijazne dodatke sem iskala že dlje časa in zares vesela sem, da so se znašli pri naju doma. Vsekakor pa vam priporočam, da obiščete spletno trgovino Kuishi home in se prepričate  tudi sami!

Komentarji

Najbolj brano

14 pešpoti v okolici Novega mesta
Sončni pomladni dnevi kar kličejo po raziskovanju neznanih poti in letošnjo pomlad sva dodobra pre…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
11 sobnih rastlin, ki jih lahko enostavno razmnožuješ v vodi
Za vse tiste, ki še niste začeli z razmnoževanjem sobnih rastlin in pa tiste, ki bi radi začeli, p…
Na Brano iz Logarske doline
Poletne zaobljube, da jo (vsaj) enkrat na teden mahneva v hribe se še vedno pridno drživa! Za vike…
UA-73458213-3