Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Kaj pa ti najraje oblečeš za v hribe?

Z letošnjim letom sva pri naju doma uvedla športno walk-in closet, ki to v resnici sploh ni, ampak je komoda, namenjena športnim cunjam, in delava se, da je gromozanska in polna kulskih stvari. Najbrž se vsi strinjamo, da so tanove pajkice krasna motivacija za it športat in najbrž si še kdo izmed vas na razprodajah pa tik pred novim letom na polno kopiči športna oblačila.



Na moji polovički komode prevladujejo pohodniška oblačila in par dni nazaj se je na na njej znašel nov kupček. In to tak zvrhan in zares fin! Tako zelo finih oblačil še nisem imela, tudi, če primerjam s tistimi za v službo. Prepričana sem, da marsikdo izmed vas pozna švedski Fjallraven. Če ne zaradi drugega, pa vsaj zaradi kultnih, živobarvnih, must-have nahrbtnikov. No in nekaj dni po mojem rojstnem dnevu me je presenetil njihov paket!



V škatli, ki je bila tako zelo lahka, da sem bila že prestrašena, da je prazna, se je skrival en kompletni outfit za v hribe! Kot majhen otrok sem v sekundi raztrgala embalažo in se čez par minut že afnala pred ogledalom v dnevni sobi. Verjeli ali ne, česa tako dobrega še nisem imela na sebi. Pajkice so mi kot ulite, v pasu jih lahko zavežeš, da ti ne lezejo dol, povrh vsega pa imajo, ta-dam, ŽEPE. Žepe na stegnih, v katere lahko pospraviš mobitel ali pa denarnico in se ne rabiš ves čas stegovat v ruzak. Kako zelo dobro, a? Pa majčka, kateri se že samo na otip vidi, da je na čisto drugem nivoju kakovosti. Da o flisu, srajčki in brezrokavniku sploh ne govorim! Oblačila so resnično kvalitetna, lahka, lepo krojena, udobna in za povrh še izjemnega videza.


In hladnejši poletni vikend na Pokljuki je bil kot nalašč za preizkušnjo na terenu. V outfit sem se tako zaljubila, da sem ga imela kar dva dni zapored na sebi, ha! Za pohajkovanje po pokljuških gozdovih, gorsko kolesarjenje po planinah in za vzpone na okoliške vrhove. In kako se je obnesel? Zares ne morem prehvalit! Udobno, lahko za nosit pa še hitro se suši. Tudi večerni vetrc in višje nadmorske višine me niso prezeble, pa sem res precej zmrznjen človek. Tako. Ko se naslednjič znajdete pred nakupom pohodniških oblačil vam toplo priporočam Fjallraven. Verjemite mi, ne bo vam žal!


Komentarji

Najbolj brano

14 pešpoti v okolici Novega mesta
Sončni pomladni dnevi kar kličejo po raziskovanju neznanih poti in letošnjo pomlad sva dodobra pre…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
11 sobnih rastlin, ki jih lahko enostavno razmnožuješ v vodi
Za vse tiste, ki še niste začeli z razmnoževanjem sobnih rastlin in pa tiste, ki bi radi začeli, p…
Na Brano iz Logarske doline
Poletne zaobljube, da jo (vsaj) enkrat na teden mahneva v hribe se še vedno pridno drživa! Za vike…
UA-73458213-3