Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Izmenjava potaknjencev in sobnih rastlin • junij 2019


Po lanskoletni prvi izmenjavi potaknjencev in velikem zanimanju v naši Facebook skupini Izmenjava potaknjencev in sobnih rastlin, smo se ljubitelji sobnih rastlin končno spet zbrali na kupu v Kuchi in se družili ob izmenjavi zelenja. Kljub velikemu odzivu na vabilo, si niti v sanjah nisem predstavljala tako velike udeležbe in takšnega zanimanja! Navdušena sem, da vas je prišlo tako zelo veliko in da ste s seboj prinesli toliko krasnih in posebnih rastlin!

Napolnili smo kar pet gromozanskih miz (zares gromozanskih, pomoje so bile dolge najmanj tri metre)! In izbira je bila res zelo pestra. Na mizah so se znašle Pilea Watermelon, Monstera Adansonii, Marble Queen Pothos, en velik Avokado, sto-pa-še-nekaj-let star kaktus, raznorazne sukulente, Aloe Vera, navadna Monstera, Diffenbachia, Golden Pothos, String of Hearts, String of Pearls, en kup Pilej, Fittonie, Begonie Maculate in še in še. Nabralo pa se je tudi ogromno rastlin na mizi Ti sam vzem!, ki je bila namenjena tistim, ki so na izmenjavo prišli praznih rok.

 
 
Upam, da je vsak izmed vas domov odšel s kakšno rastlino s seznama želja! Vabim vas, da čez poletje pridno delate potaknjence in jih prinesete na naslednjo izmenjavo, ki bo predvidoma septembra. Se že veselim!

Komentarji

Najbolj brano

Sobne rastline Q&A • nasveti za začetnike, o negi, pripomočkih in o najini džungli
V prejšnjem Q&A smo obdelali  izbiro primernih sobnih rastlin , razmnoževanje  in potaknjence , iz…
Najinih 25 pohodov v letu 2019
Zares se sploh nisva zavedala, kako zelo pridno sva letos nabirala kilometre in višince. Med drugi…
Zimski Vrh Korena in Kompotela
Ker obožujeva sneg in ga v dolinah žal nisva našla, sva letošnje božično-novoletne praznike izkori…
Zimski vzpon (skoraj) na Mangartsko sedlo
Težko je z besedami opisati, kako zelo nama je pri srcu Mangartsko sedlo. Včasih se nanj zapeljeva…
UA-73458213-3