Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Izmenjava potaknjencev in sobnih rastlin • junij 2019


Po lanskoletni prvi izmenjavi potaknjencev in velikem zanimanju v naši Facebook skupini Izmenjava potaknjencev in sobnih rastlin, smo se ljubitelji sobnih rastlin končno spet zbrali na kupu v Kuchi in se družili ob izmenjavi zelenja. Kljub velikemu odzivu na vabilo, si niti v sanjah nisem predstavljala tako velike udeležbe in takšnega zanimanja! Navdušena sem, da vas je prišlo tako zelo veliko in da ste s seboj prinesli toliko krasnih in posebnih rastlin!

Napolnili smo kar pet gromozanskih miz (zares gromozanskih, pomoje so bile dolge najmanj tri metre)! In izbira je bila res zelo pestra. Na mizah so se znašle Pilea Watermelon, Monstera Adansonii, Marble Queen Pothos, en velik Avokado, sto-pa-še-nekaj-let star kaktus, raznorazne sukulente, Aloe Vera, navadna Monstera, Diffenbachia, Golden Pothos, String of Hearts, String of Pearls, en kup Pilej, Fittonie, Begonie Maculate in še in še. Nabralo pa se je tudi ogromno rastlin na mizi Ti sam vzem!, ki je bila namenjena tistim, ki so na izmenjavo prišli praznih rok.

 
 
Upam, da je vsak izmed vas domov odšel s kakšno rastlino s seznama želja! Vabim vas, da čez poletje pridno delate potaknjence in jih prinesete na naslednjo izmenjavo, ki bo predvidoma septembra. Se že veselim!

Komentarji

Najbolj brano

Dolomiti 2018
Skoraj leto kasneje sva se končno spet odpravila v Dolomite. Vsakič znova se začudiva, kako so v r…
10 najlepših plaž na Cresu in Lošinju
Nisva še raziskala vseh jadranskih otokov, a nekaj je gotovo: otoka Cres in Lošinj sta med najlepš…
Sončni zahod z vrha Stola
A ne bi bilo fino, če bi jo lahko vsak dan po službi mahnila v gore po sončni zahod? Enkrat nama j…
Treking na Madžarskem・Fjällräven Vándortúra
Se še spomnite tistih dni, ko smo se kot otroci podili po gozdovih, hodili na taborjenja, peli ob …
UA-73458213-3