Social Media

Izmenjava potaknjencev in sobnih rastlin • junij 2019


Po lanskoletni prvi izmenjavi potaknjencev in velikem zanimanju v naši Facebook skupini Izmenjava potaknjencev in sobnih rastlin, smo se ljubitelji sobnih rastlin končno spet zbrali na kupu v Kuchi in se družili ob izmenjavi zelenja. Kljub velikemu odzivu na vabilo, si niti v sanjah nisem predstavljala tako velike udeležbe in takšnega zanimanja! Navdušena sem, da vas je prišlo tako zelo veliko in da ste s seboj prinesli toliko krasnih in posebnih rastlin!

Napolnili smo kar pet gromozanskih miz (zares gromozanskih, pomoje so bile dolge najmanj tri metre)! In izbira je bila res zelo pestra. Na mizah so se znašle Pilea Watermelon, Monstera Adansonii, Marble Queen Pothos, en velik Avokado, sto-pa-še-nekaj-let star kaktus, raznorazne sukulente, Aloe Vera, navadna Monstera, Diffenbachia, Golden Pothos, String of Hearts, String of Pearls, en kup Pilej, Fittonie, Begonie Maculate in še in še. Nabralo pa se je tudi ogromno rastlin na mizi Ti sam vzem!, ki je bila namenjena tistim, ki so na izmenjavo prišli praznih rok.

 
 
Upam, da je vsak izmed vas domov odšel s kakšno rastlino s seznama želja! Vabim vas, da čez poletje pridno delate potaknjence in jih prinesete na naslednjo izmenjavo, ki bo predvidoma septembra. Se že veselim!

Objavite komentar

Instagram

Theme by BD