Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Prva izmenjava potaknjencev je uspela!


Prejšnji petek, zadnji v septembru, se je zgodila naša prva prava izmenjava potaknjencev! Na idejo za dogodek sva skupaj z Anjo prišli, ko sva se po več letih spremljanja na Instagramu, prvič dobili na kavi. Že avgusta sva vas pozvali k pripravi potaknjencev, po dobrem mesecu pa smo se končno srečali v Kuchi in izmenjali naše babyje. Petek je bil za obe naju nasploh oh in sploh, saj sva bili zjutraj gostji v oddaji Dobro jutro in o izmenjavi spregovorili tudi z Mojco Mavec. Vrhunec dneva pa je bila vsekakor izmenjava. Prišlo vas je veliko več kot sva pričakovali in koliko potaknjencev ste prinesli! Moje navdušenje in srečo je zares težko opisat, a še danes sem pod močnimi vtisi našega druženja. Toliko krasnih ljudi na kupu, vseh nas, ki nas druži ljubezen do zelenja! Zares sem neizmerno vesela, da ste si vzeli čas, prišli poklepetat, da smo se spoznali in pa da ste tako lepo spontano menjali potaknjence in podarili zelenje tudi tistim, ki so morda prišli praznih rok.


Iz srca hvala vsem, ki ste prišli pa tudi vsem, ki ste mi pisali in se zaradi drugih obveznosti niste uspeli udeležiti izmenjave. Ko bi le vedeli, kako ste me navdahnili in napolnili z energijo! Ne bi se zlagala, če bi rekla, da vsakič ko se spomnim na naše druženje začutim metuljčke v trebuhu. Zares hvala torej! Da pa ne bomo izgubili stikov in da boste ostali na tekočem s prihajajočimi dogodki, pa sem ustvarila tudi Facebook skupino Izmenjava potaknjencev


Najini novi potaknjenci

Komentarji

Najbolj brano

Digitalni detox • 11 malih korakov za pravi odklop
Pred kratkim sva se vrnila s 16-dnevnih počitnic na Kanarskih otokih. Dobra dva tedna raziskovanja…
Sobne rastline Q&A • nasveti za začetnike, o negi, pripomočkih in o najini džungli
V prejšnjem Q&A smo obdelali  izbiro primernih sobnih rastlin , razmnoževanje  in potaknjence , iz…
Nove sobne rastline • avgust 2019
V mesecu avgustu se je najina zbirka sobnih rastlin povečala za kar nekaj sobnih rastlin, ki so bi…
Treking na Madžarskem・Fjällräven Vándortúra
Se še spomnite tistih dni, ko smo se kot otroci podili po gozdovih, hodili na taborjenja, peli ob …
UA-73458213-3