Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Prej in potem • popestritev praznih sten

Če bi preštela vse police, omarice in manjše klubske mizice pa stolčke in pručke, bi najbrž zmanjkalo mojih in Mihijevih prstkov na rokah. In če bi potem odštela koliko teh je namenjenih čemu drugemu kot rožam, bi najbrž prišla na ena ali dva. Če pa bi preštela okvirje in žeblje v stenah, pa bi zmogla na prstke moje roke, ha! No in ker prostora za nove police zmanjkuje, stene pa so še kar prazne, sva se sem se odločila, da se lotim misije zabij-žeble-in-se-ne-potolčt ter prbij-že-končno-te-okvirje-na-steno. Pa sem šla! Marko mi je velikodušno posodil kladivo in ene fensišmensi žeble, ki so tako fini, da jih je kar škoda zakrit. V dnevno, kjer je največ tavelikih rož, sem še na steno obesila zelenje in se tako zagotovo umestila v finale izbora najlepšejših zelenih kotičkov!


V spalnici pa veljajo druga pravila. Tu je vse svetlo in nežno, ne preveč načičkano, zato sem izbrala belo in zelo zelo preprosto grafiko.
Print Close

Na sivi steni v dnevni sobi, ki sva jo prebarvala lansko poletje, so sicer že visele slike, pa malo ne, pa spet ja, ampak mi nekako ni bila všeč kompozicija. Tokrat sem žeblje zabila povsem brez pravil, malo gor, malo dol. Nič ni v liniji, ampak se mi zdi, da je tako veliko bolje!


Nazadnje pa sem v spalnici zamenjala modri print na levi fotografiji s printom na desni, obesila belo tablo in nanjo nalepila polaroid spominčice ter na novo mesto postavila pothos ter ga ovila okoli lestve.
Print Balance

Če tudi ti želiš popestrit svoje stene, ti priporočam, da pobrskaš po Desenio spletni trgovini. Med 25. in 27. septembrom pa s kodo 25aljaskrt dobiš še 25% popust*!

* Popust velja za vse izdelke razen kolekciji handpicked-/collaboration posters ter okvirje.


V sodelovanju z Desenio

Komentarji

Najbolj brano

14 pešpoti v okolici Novega mesta
Sončni pomladni dnevi kar kličejo po raziskovanju neznanih poti in letošnjo pomlad sva dodobra pre…
Dolomiti • 2-dnevni pohodniški izlet
Skoraj leto kasneje sva se končno spet odpravila v Dolomite . Vsakič znova se začudiva, kako so v re…
10 najlepših plaž na Cresu in Lošinju
Nisva še raziskala vseh jadranskih otokov, a nekaj je gotovo: otoka Cres in Lošinj sta med najlepš…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
UA-73458213-3