Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Izmenjava potaknjencev


Zadnji septemberski petek se bomo proti večeru podružili ljubitelji sobnih rastlin in če slučajno ne veš, si zelo lepo vabljen/a tudi ti! Ideja je, da na kup zberemo potaknjence pa tudi malo večje in še večje sobne rastline, si jih izmenjamo in malo poklepetamo o zelenju, podelimo izkušnje in nasvete. In da se imamo nasploh fino! Še predno pa se poslovim od mojih potaknjencev (kar bo, če verjameš ali ne, kar težko), sem se odločila, da jih pofotografiram za spomin. Potaknjencev je bilo sicer v letošnji sezoni ogromno. Večina jih je že uspešno ukoreninjenih in v zemlji, nekaj par sem jih zavrgla, ker niso in niso ratali, predstavljam pa vam avgustovski paket (najbrž zadnji letošnji)!

Komentarji

 1. Oooo kok lepo <3 kje pa bo to? Oh najraje bi si kar rezervirala begonio ker jo ze nekaj casa prav ljubece gledam in si predstavljam kje v sobi bi najlepse izpadla :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Se že veselim! Imam že pripravljeno svojo malo zbirko. :) kako pa bo potekala izmenjava? Kolikor prineseš, toliko si jih potem lahko vzameš? Ali bo menjava podtaknjenec za podtaknjenec? :) se mi zdi, da bi bilo potrebno za kakšen podtaknjenček kar lecitacijo naredit. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Je tole še aktualno? Se da opraviti izmenjava tudi preko pošte?

  OdgovoriIzbriši
 4. Je še vedno aktualna ta izmenjava?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živjo, spomladi se bomo (vsaj upam da) ponovno družili na Izmenjavi potaknjencev. Spremljaj našo FB skupino (http://bit.ly/2DX0RM1), da ostaneš na tekočem :)

   Izbriši

Objavite komentar

Najbolj brano

Sobne rastline Q&A • nasveti za začetnike, o negi, pripomočkih in o najini džungli
V prejšnjem Q&A smo obdelali  izbiro primernih sobnih rastlin , razmnoževanje  in potaknjence , iz…
Najinih 25 pohodov v letu 2019
Zares se sploh nisva zavedala, kako zelo pridno sva letos nabirala kilometre in višince. Med drugi…
Zimski Vrh Korena in Kompotela
Ker obožujeva sneg in ga v dolinah žal nisva našla, sva letošnje božično-novoletne praznike izkori…
Zimski vzpon (skoraj) na Mangartsko sedlo
Težko je z besedami opisati, kako zelo nama je pri srcu Mangartsko sedlo. Včasih se nanj zapeljeva…
UA-73458213-3