Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Izmenjava potaknjencev

Zadnji septemberski petek se bomo proti večeru podružili ljubitelji sobnih rastlin in če slučajno ne veš, si zelo lepo vabljen/a tudi ti! Ideja je, da na kup zberemo potaknjence pa tudi malo večje in še večje sobne rastline, si jih izmenjamo in malo poklepetamo o zelenju, podelimo izkušnje in nasvete. In da se imamo nasploh fino! Še predno pa se poslovim od mojih potaknjencev (kar bo, če verjameš ali ne, kar težko), sem se odločila, da jih pofotografiram za spomin. Potaknjencev je bilo sicer v letošnji sezoni ogromno. Večina jih je že uspešno ukoreninjenih in v zemlji, nekaj par sem jih zavrgla, ker niso in niso ratali, predstavljam pa vam avgustovski paket (najbrž zadnji letošnji)!

Komentarji

 1. Oooo kok lepo <3 kje pa bo to? Oh najraje bi si kar rezervirala begonio ker jo ze nekaj casa prav ljubece gledam in si predstavljam kje v sobi bi najlepse izpadla :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Se že veselim! Imam že pripravljeno svojo malo zbirko. :) kako pa bo potekala izmenjava? Kolikor prineseš, toliko si jih potem lahko vzameš? Ali bo menjava podtaknjenec za podtaknjenec? :) se mi zdi, da bi bilo potrebno za kakšen podtaknjenček kar lecitacijo naredit. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Je tole še aktualno? Se da opraviti izmenjava tudi preko pošte?

  OdgovoriIzbriši
 4. Je še vedno aktualna ta izmenjava?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živjo, spomladi se bomo (vsaj upam da) ponovno družili na Izmenjavi potaknjencev. Spremljaj našo FB skupino (http://bit.ly/2DX0RM1), da ostaneš na tekočem :)

   Izbriši

Objava komentarja

Najbolj brano

14 pešpoti v okolici Novega mesta
Sončni pomladni dnevi kar kličejo po raziskovanju neznanih poti in letošnjo pomlad sva dodobra pre…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
11 sobnih rastlin, ki jih lahko enostavno razmnožuješ v vodi
Za vse tiste, ki še niste začeli z razmnoževanjem sobnih rastlin in pa tiste, ki bi radi začeli, p…
Na Brano iz Logarske doline
Poletne zaobljube, da jo (vsaj) enkrat na teden mahneva v hribe se še vedno pridno drživa! Za vike…
UA-73458213-3