Social Media

Izmenjava potaknjencev

Zadnji septemberski petek se bomo proti večeru podružili ljubitelji sobnih rastlin in če slučajno ne veš, si zelo lepo vabljen/a tudi ti! Ideja je, da na kup zberemo potaknjence pa tudi malo večje in še večje sobne rastline, si jih izmenjamo in malo poklepetamo o zelenju, podelimo izkušnje in nasvete. In da se imamo nasploh fino! Še predno pa se poslovim od mojih potaknjencev (kar bo, če verjameš ali ne, kar težko), sem se odločila, da jih pofotografiram za spomin. Potaknjencev je bilo sicer v letošnji sezoni ogromno. Večina jih je že uspešno ukoreninjenih in v zemlji, nekaj par sem jih zavrgla, ker niso in niso ratali, predstavljam pa vam avgustovski paket (najbrž zadnji letošnji)!

5 komentarjev

 1. Oooo kok lepo <3 kje pa bo to? Oh najraje bi si kar rezervirala begonio ker jo ze nekaj casa prav ljubece gledam in si predstavljam kje v sobi bi najlepse izpadla :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Se že veselim! Imam že pripravljeno svojo malo zbirko. :) kako pa bo potekala izmenjava? Kolikor prineseš, toliko si jih potem lahko vzameš? Ali bo menjava podtaknjenec za podtaknjenec? :) se mi zdi, da bi bilo potrebno za kakšen podtaknjenček kar lecitacijo naredit. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Je tole še aktualno? Se da opraviti izmenjava tudi preko pošte?

  OdgovoriIzbriši
 4. Je še vedno aktualna ta izmenjava?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živjo, spomladi se bomo (vsaj upam da) ponovno družili na Izmenjavi potaknjencev. Spremljaj našo FB skupino (http://bit.ly/2DX0RM1), da ostaneš na tekočem :)

   Izbriši

Instagram

Theme by BD