Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Izmenjava potaknjencev


Zadnji septemberski petek se bomo proti večeru podružili ljubitelji sobnih rastlin in če slučajno ne veš, si zelo lepo vabljen/a tudi ti! Ideja je, da na kup zberemo potaknjence pa tudi malo večje in še večje sobne rastline, si jih izmenjamo in malo poklepetamo o zelenju, podelimo izkušnje in nasvete. In da se imamo nasploh fino! Še predno pa se poslovim od mojih potaknjencev (kar bo, če verjameš ali ne, kar težko), sem se odločila, da jih pofotografiram za spomin. Potaknjencev je bilo sicer v letošnji sezoni ogromno. Večina jih je že uspešno ukoreninjenih in v zemlji, nekaj par sem jih zavrgla, ker niso in niso ratali, predstavljam pa vam avgustovski paket (najbrž zadnji letošnji)!

Komentarji

 1. Oooo kok lepo <3 kje pa bo to? Oh najraje bi si kar rezervirala begonio ker jo ze nekaj casa prav ljubece gledam in si predstavljam kje v sobi bi najlepse izpadla :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Se že veselim! Imam že pripravljeno svojo malo zbirko. :) kako pa bo potekala izmenjava? Kolikor prineseš, toliko si jih potem lahko vzameš? Ali bo menjava podtaknjenec za podtaknjenec? :) se mi zdi, da bi bilo potrebno za kakšen podtaknjenček kar lecitacijo naredit. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Je tole še aktualno? Se da opraviti izmenjava tudi preko pošte?

  OdgovoriIzbriši
 4. Je še vedno aktualna ta izmenjava?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živjo, spomladi se bomo (vsaj upam da) ponovno družili na Izmenjavi potaknjencev. Spremljaj našo FB skupino (http://bit.ly/2DX0RM1), da ostaneš na tekočem :)

   Izbriši

Objavite komentar

Najbolj brano

Dolomiti 2018
Skoraj leto kasneje sva se končno spet odpravila v Dolomite. Vsakič znova se začudiva, kako so v r…
10 najlepših plaž na Cresu in Lošinju
Nisva še raziskala vseh jadranskih otokov, a nekaj je gotovo: otoka Cres in Lošinj sta med najlepš…
Sončni zahod z vrha Stola
A ne bi bilo fino, če bi jo lahko vsak dan po službi mahnila v gore po sončni zahod? Enkrat nama j…
Nove sobne rastline • julij 2019
V mesecu juliju se je najina zbirka sobnih rastlin močno močno okrepila. In to precej nepričakovano…
UA-73458213-3