Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Fjallraven Kanken Essentials


V Kankna sem se zaljubila pred natanko petimi leti, ko sem ga med bivanjem na Finskem občudovala na skoraj vsakem mimoidočem. Očaral me je s svojo preprostostjo, barvitostjo in praktičnostjo in seveda se je kmalu znašel tudi v mojih rokah. Skupaj sva začela hodit na faks, prvič pa sva se na daljšo pot odpravila na Laponsko. Prav spomnim se, kakšna frajerka sem bila, ko sem ga imela edina med Erasmusovci! Kanken je postal en tak moj skandinavski podaljšek in čudovit spomin na sever ob povratku v domovino. Še vedno me je spremljal vsak dan, prevandrala sva vse od Islandije do Portugalske, osvojila kar nekaj vrhov in nabrala precej mivke in soli. Potem sem eno poletje v Barceloni kupila še enega, takega rumenega, a prvega bežkastega še vedno pridno nosila. Lanskega julija pa so me na moje gromozansko veselje in še večje presenečenje kontaktirali iz Fjallravna in mi poslali zelenega Kankna. Ko sem že mislila, da jih imam sedaj pa morda res dovolj, so mi letošnje poletje poslali še rdečega. Kakšna sreča! In ne samo to. Fjallraven je ob štiridesetletnici Kankna izdal en kup pripomočkov Kanken essentials in nekaj izmed njih jih je zajadralo tudi v moj nabiralnik. 


Ravno pravšnja denarnica za vse evre in kune in en kup kartic. Pa takšne oblike, da spravim še pasuš in boarding pass notri. In puščica, ki bo za med tednom puščica, za vikend izlete etui za očala, za potovanja pa taška za SD kartice in kable ter čitalčke. Res fino! V kolekciji Kanken essentials je sicer na voljo še malo morje carskih reči, ki so narejene naravnost za naš najljubši ruzak. Hladilna torba, da poleti ne bomo jedli sparjenih sendvičev in pili mlačne kole. Vložek za fotoaparat in objektive, ki posebej prav pride nam, ki nam vsakič znova uspe zgubit pokrovčke. Toaletna torbica z žepki za vse kremce & co. Laptop in iPad kejs. Pa torbička za kartice in obesek za ključe. Hudo dobro ane?

V sodelovanju s Fjallraven

Komentarji

Najbolj brano

14 pešpoti v okolici Novega mesta
Sončni pomladni dnevi kar kličejo po raziskovanju neznanih poti in letošnjo pomlad sva dodobra pre…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
11 sobnih rastlin, ki jih lahko enostavno razmnožuješ v vodi
Za vse tiste, ki še niste začeli z razmnoževanjem sobnih rastlin in pa tiste, ki bi radi začeli, p…
Na Brano iz Logarske doline
Poletne zaobljube, da jo (vsaj) enkrat na teden mahneva v hribe se še vedno pridno drživa! Za vike…
UA-73458213-3