Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

8 dodatkov za popestritev poličk


V petek zvečer sva ob pici in koli sestavljala novo komodo Gammelgab iz Jyska. Legokocke za odrasle, najina velika ljubezen! Za piko na i pa je še vsaka vrečka vijakov/nalepkic/elementov jasno označena in se zlahka znajdeš ob branju navodil (to sem morala napisat, ker Miha res ni in ni mogel skriti navdušenja!). Nevem kaj mi je ljubše, sestavljanje pohištva ali dejanska končna uporaba. Najbrž zmaga (skoraj) vsakodnevno okraševanje in premikanje raznoraznih drobnarij po poličkah! 


Za bolj živahne poličke sem pripravila izbor meni najljubših dodatkov iz Jyska. Najnovejše odkritje in gromozanska ljubezen je okrogla vazica (na voljo tudi v drugih oblikah in velikostih) VISTI, krasna za potaknjence. Prikupna šatuljica EGMUND je kot nalašč za hrambo vseh prstančkov, zapestnic, ur in ostalih drobnarij, sama po sebi pa je tako zelo šik, da takoj pritegne pogled. Peščena ura GUNDERSEN je pravi zen. Ko pogled obstane na padajočem pesku, misli pa odplavajo daleč, daleč stran. Okrasno škatlo TORKILD imam že zelo dolgo in je prava Instagram zvezda. Trenutno v njej biva gromozanski kaktus, ki jo je že skoraj dvakrat prerastel! Čeprav si nikoli ne bi mislila, da bom kupila umetno rastlino, se krasotici VIGO nisem mogla upreti. Izgleda skorajda povsem naravno, steklena okrasna posodica pa je še posebej kul, ko binglja iz stropa. Cvetlični lonček ODMUND je MUST za vsako ljubiteljico sobnih rastlin. Lepo se poda preprostim glinenim loncem, pa tudi sam po sebi je čudovit! Svečnik RALF sem izbrala z namenom, da vanj postavim kakšno rastlino, a se zaenkrat ne more ločit od svečke. Za konec pa še uber kulski, fotogeniš in oh in sploh  pladenj ALVAR. Zaenkrat za parfumčke in lakce. Kdo ve, morda že jutri, pa za svečke ali rožce!


V sodelovanju z JYSK

Najbolj brano

6 jezer, ki jih moraš obiskati v Dolomitih
Za vse pohodnike in izletnike, ki se radi odpravite v bližnje Dolomite, sva pripravila en seznam na…
10 najlepših zimskih pohodov
Gorski svet, odet v snežno odejo, ima svoj čar in z odprtimi rokami vabi v svoj objem. Škripajoč s…
Sobne rastline • 6 najpogostejših napak pri oskrbi lončnic
Najbrž se je vsakemu izmed nas zgodilo, da se je poslovil že od najmanj ene lončnice. Spominjam se…
Pohodniški raj na Otoku Krk • Uvala Mala in Vela Luka
Otok Krk večina obišče med poletnimi počitnicami in uživa predvsem v sončenju, kopanju, raziskovan…
UA-73458213-3