Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Pri naju • preprosto in udobno


Krajši dnevi in nižje temperature kar vabijo v toplo zavetje doma! Ker sva sklenila, da nama tema ne bo prišla do živega, sva se opremila z ducati sveč, udobnimi blazinami, toplo štrikano odejo in s še več zelenja za popestritev prostora, kjer preživiva največ časa - dnevne sobe. Ob stenah počivajo okvirji, ki čakajo na printe čudovitih fotografij izza objektiva Maje Tsolo, za zvočno kuliso pa zadnjih nekaj dni skrbijo debele dežne kaplje. 


1/ blazina MYRMAURE, blazina FJELLRAPP, odeja KRYPMURE in klubska mizica DOKKEDAL 2/ lonček ODDMUND in svečnik ELVIG 3/ laterna FERDINAND in stekleni okvir FRIDOLF

Ob najinih razgibanih vsakdanjikih je želja po večjem preživljanju časa doma čedalje močnejša. Kljub temu, da neizmerno uživava ob raziskovanju in odkrivanju novih krajev, pohajkovanju po okoliških gorah in izgubljanju po čarobnih mestih, nama dom predstavlja udobje in platno za ustvarjanje novih zgodb. Čeprav prisegava na preprostost in minimalizem, se vedno najdejo dodatki, ki se jim le stežka uprem. V prvi vrsti je to seveda sobno zelenje in iskanje čim bolj prikupnih lončkov zanje, obožujem pa tudi šatulje, svečnike in okraske za kar tako. Domu pričarajo domačnost, toplino in udobje, kjer jutranja kava še vedno najbolj zadiši, kjer se najraje prebijava skozi stotine strani nama najljubšega Murakamija, kjer se najbolj sprostiva in kjer zvečer mirno zaspiva.

V sodelovanju z JYSK

Najbolj brano

Dolomiti 2018
Skoraj leto kasneje sva se končno spet odpravila v Dolomite. Vsakič znova se začudiva, kako so v r…
10 najlepših plaž na Cresu in Lošinju
Nisva še raziskala vseh jadranskih otokov, a nekaj je gotovo: otoka Cres in Lošinj sta med najlepš…
Sončni zahod z vrha Stola
A ne bi bilo fino, če bi jo lahko vsak dan po službi mahnila v gore po sončni zahod? Enkrat nama j…
Treking na Madžarskem・Fjällräven Vándortúra
Se še spomnite tistih dni, ko smo se kot otroci podili po gozdovih, hodili na taborjenja, peli ob …
UA-73458213-3