Social Media

Pri naju • preprosto in udobno


Krajši dnevi in nižje temperature kar vabijo v toplo zavetje doma! Ker sva sklenila, da nama tema ne bo prišla do živega, sva se opremila z ducati sveč, udobnimi blazinami, toplo štrikano odejo in s še več zelenja za popestritev prostora, kjer preživiva največ časa - dnevne sobe. Ob stenah počivajo okvirji, ki čakajo na printe čudovitih fotografij izza objektiva Maje Tsolo, za zvočno kuliso pa zadnjih nekaj dni skrbijo debele dežne kaplje. 


1/ blazina MYRMAURE, blazina FJELLRAPP, odeja KRYPMURE in klubska mizica DOKKEDAL 2/ lonček ODDMUND in svečnik ELVIG 3/ laterna FERDINAND in stekleni okvir FRIDOLF

Ob najinih razgibanih vsakdanjikih je želja po večjem preživljanju časa doma čedalje močnejša. Kljub temu, da neizmerno uživava ob raziskovanju in odkrivanju novih krajev, pohajkovanju po okoliških gorah in izgubljanju po čarobnih mestih, nama dom predstavlja udobje in platno za ustvarjanje novih zgodb. Čeprav prisegava na preprostost in minimalizem, se vedno najdejo dodatki, ki se jim le stežka uprem. V prvi vrsti je to seveda sobno zelenje in iskanje čim bolj prikupnih lončkov zanje, obožujem pa tudi šatulje, svečnike in okraske za kar tako. Domu pričarajo domačnost, toplino in udobje, kjer jutranja kava še vedno najbolj zadiši, kjer se najraje prebijava skozi stotine strani nama najljubšega Murakamija, kjer se najbolj sprostiva in kjer zvečer mirno zaspiva.

V sodelovanju z JYSK

Instagram

Theme by BD