Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Sobne rastline • bright & clean


V prejšnji objavi sem z vami delila en kup navdihujočih fotografij prostorov z bohemskim pridihom, tokrat pa je na vrsti pravo nasprotje. Prepričana sem, da sobno zelenje popestri sleherni prostor, še posebej pa izstopa v belem okolju.

1 FARBARELA / 2 FARBARELA / 3 GUD SHOP / 4 IKEA / 5 MAISON DU MONDE / 6 HM HOME


Sobno zelenje v svetlih prostorih kombiniraj z enobarvnimi, a vpadljivimi lončki drugačnih oblik in velikosti. Najdeš jih v trgovinah s konceptom, pa tudi v H&M in Ikeji. Seveda pa lahko s pomočjo metalic sprejev, gline in drugih pripomočkov, podoben teglček narediš tudi doma!

Če si taprava plant lady, te vabim da na Instagramu z mano deliš košček svoje domače oaze, fotografijo označiš z #ljubeznicehouseplantsclub in me navdihneš s svojim staljingom!A post shared by Carolyn (@theslowtraveler) on
A post shared by Still Life (@stilllife_perth) on

Komentarji

Najbolj brano

Budapest's chic hot spots
Stunning views, pretty cool cafes, spectacular botanical garden, comfort food, early sunsets, busy…
Cacti love
Growing my collection of indoor plants. Got this at one and the only, Ikea.
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
UA-73458213-3