Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Sobne rastline • boho vibes


Poleg Pinteresta je Instagram moja najljubša zakladnica navdiha. Mislim, da sem pretirano ljubezen do zelenja začela gojiti prav zaradi občudovanja stajliš domov drugih uporabnikov. In ker je ljubezen zato, da se deli, bom v seriji objav Insta #houseplants inspo z vami delila meni ljube stajlinge in namige, kako izbran look doseči tudi doma.
Makrameje, večbarvne vzorce, pletene košare in vintage kose sobne rastline resnično ponesejo v višave boemskega vzdušja, piko na i pa dodajo unikatni lončki. Zelo vesela bom, če na Instagramu z mano deliš košček svoje domače oaze in fotografijo označiš z #ljubeznicehouseplantsclub. Najbolj fini kotički, pa bodo tako kot spodnji, svoje mesto našli na blogu!


A post shared by Midio (@oidim) on

A post shared by Road Trip (@shoproadtrip) on

A post shared by mandy tamm (@mandy_tamm) on

A post shared by @friederikchen on

Najbolj brano

Budapest's chic hot spots
Stunning views, pretty cool cafes, spectacular botanical garden, comfort food, early sunsets, busy…
Cacti love
Growing my collection of indoor plants. Got this at one and the only, Ikea.
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
UA-73458213-3