Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Pri naju • DESENIO wall art


Letošnje poletje ves čas pohajkujeva naokoli, tisto malo kar sva bila doma, pa sva izkoristila za prenovo stanovanja. Dva dni sva od jutra do večera pleskala, razstavljala staro in sestavljala novo pohištvo, sesala in brisala ter imela filmsko večerjo na tleh spalnice v razsulu.


Spalnico sva želela čim bolj preprosto in mirno, zato sva stene ohranila bele. Za dnevno sobo pa sva izbrala sivo, ki že sama po sebi prostor močno popestri. Seveda pa ni šlo brez dodatkov! Končno sva razobesila Desenio printe, ki sva jih izbirala lep čas. Na voljo imaš namreč napise, fotografije, naravna čudesa, zemljevide in še en kup drugih reči!

 

Poličke pa sva kot že prej napolnila predvsem z zelenjem, najljubšim čtivom in vpadljivimi dodatki.

Če si tudi ti želiš popestritve svoje sobice, doma ali pisarne, ti svetujeva, da skočiš na Desenio in izbereš svoj najljubši print po nižji ceni - s kodo 'ALJASKRT25' med 27. in 29. junijem prihraniš 25 % (velja za vse izdelke z izjemo kategorije handpicked).

V sodelovanju z Desenio

Najbolj brano

14 pešpoti v okolici Novega mesta
Sončni pomladni dnevi kar kličejo po raziskovanju neznanih poti in letošnjo pomlad sva dodobra pre…
Dolomiti • 2-dnevni pohodniški izlet
Skoraj leto kasneje sva se končno spet odpravila v Dolomite . Vsakič znova se začudiva, kako so v re…
10 najlepših plaž na Cresu in Lošinju
Nisva še raziskala vseh jadranskih otokov, a nekaj je gotovo: otoka Cres in Lošinj sta med najlepš…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …
UA-73458213-3