Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat Slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Pri naju • DESENIO wall art


Letošnje poletje ves čas pohajkujeva naokoli, tisto malo kar sva bila doma, pa sva izkoristila za prenovo stanovanja. Dva dni sva od jutra do večera pleskala, razstavljala staro in sestavljala novo pohištvo, sesala in brisala ter imela filmsko večerjo na tleh spalnice v razsulu.


Spalnico sva želela čim bolj preprosto in mirno, zato sva stene ohranila bele. Za dnevno sobo pa sva izbrala sivo, ki že sama po sebi prostor močno popestri. Seveda pa ni šlo brez dodatkov! Končno sva razobesila Desenio printe, ki sva jih izbirala lep čas. Na voljo imaš namreč napise, fotografije, naravna čudesa, zemljevide in še en kup drugih reči!

 

Poličke pa sva kot že prej napolnila predvsem z zelenjem, najljubšim čtivom in vpadljivimi dodatki.

Če si tudi ti želiš popestritve svoje sobice, doma ali pisarne, ti svetujeva, da skočiš na Desenio in izbereš svoj najljubši print po nižji ceni - s kodo 'ALJASKRT25' med 27. in 29. junijem prihraniš 25 % (velja za vse izdelke z izjemo kategorije handpicked).

V sodelovanju z Desenio

Najbolj brano

6 jezer, ki jih moraš obiskati v Dolomitih
Za vse pohodnike in izletnike, ki se radi odpravite v bližnje Dolomite, sva pripravila en seznam na…
Sobne rastline • 6 najpogostejših napak pri oskrbi lončnic
Najbrž se je vsakemu izmed nas zgodilo, da se je poslovil že od najmanj ene lončnice. Spominjam se…
10 najlepših zimskih pohodov
Gorski svet, odet v snežno odejo, ima svoj čar in z odprtimi rokami vabi v svoj objem. Škripajoč s…
Pohodniški raj na Otoku Krk • Uvala Mala in Vela Luka
Otok Krk večina obišče med poletnimi počitnicami in uživa predvsem v sončenju, kopanju, raziskovan…
UA-73458213-3