14. marec 2017

Nedeljsko kosilo


Tokrat sva v kuhinji ustvarjala v duhu prihajočega potovanja. V pečici popekla korenček in ga namakala v humus, za zraven pa sva imela še pečen krompirček z rdečo čebulo in piščančka s curryjem.

Domač humus je zares enostaven za pripravit! Po najinem receptu v mikserju zmešaš kuhano čičeriko (ki je veliko boljša od tiste kupljene v konzervi ali kozarcu), olivno olje, curry, sol, popražen sezam, ožameš limono in po potrebi dodaš vodo, da malce zmehčaš vse skupaj.

Uganeš kam jo mahava?
SHARE:

1 komentar

  1. Hih, korenček + humus = moj najljubši snack! ;) Drugače pa komaj čakam, da vidim vajine utrinke iz Maroka, ker sem prepričana, da nam bodo jemali sapo. Se pa priporočam potem za kakšen trip advice, ker je Maroko tudi pri meni letos to go destinacija.
    Uživajta!*

    OdgovoriIzbriši

Blogger Template Created by pipdig