Social Media

Sobota po najinoSkozi center Ljubljane sva se sprehodila do Tivolija, v tamkajšnji rastlinjak.cvet Aloe vere
Kakšno uro sva občudovala zelenje tropskih predelov in pa tiste tabodeče, ki rastejo na s hranili revnih tleh. Predvsem kaktuse sva pofotografirala z vseh možnih kotov in pri tem neznansko uživala.


Botanični vrt sva zapustila s Kostusom v rokah in se ob prvih kapljah podala proti tržnici. 


Kupila sva zelene veje z rdečimi bunkicami, ki se, po besedah branjevke, v zgodnjih fazah prodajajo kot šparglji za v juho, sedaj pa služijo zgolj za okras.


Ob prihodu domov, sva stanovanje obrnila na glavo, pospravila in pomila vse, kar je bilo na dosegu rok ter si mimogrede skuhala še epsko kosilo. Ob brskanju po Ikejinem katalogu je Alja nekajkrat prav milo predlagala, kako fino bi bilo, če bi odšla na izlet v Ikeo. Zunaj se je že temnilo, pozno deževno popoldne pa je bilo zares kot nalašč za šoping. Alja si najprej ni upala verjeti, da sem za, potem pa je vsa srečna odskakljala nazaj v tahmašne cunje in s ključem v vratih že težila, če se bom še dolgo rihtal. Dobro uro kasneje sva prispela v goriško Ikeo in se podala naravnost proti goram palet v pritličju, da le ne bi zmanjkalo omarice, po katero sva prišla. Na koncu pa sva si po troganju 14 kilske zadeve po celi Ikei v kontra smer (od blagajne, skozi celo pritličje in z dvigalom v zgornje nadstropje z razstavnimi prostori) premislila in izbrala drugo. Nakupila sva še nekaj reči, šla na kavico in froyo ter na poti ven ugotovila, da je Ikea združena z gromozanskim šoping centrom in šla  deset minut pred zaprtjem vsega skupaj še malo pošnofat naokoli. Devet minut od desetih sva čakala v vrsti, da sva kupila še štiri krožnike, ki so totalno uber kul. Vidno utrujena, ampak zelo zadovoljna, sva se odpravila proti domu in v hudem nalivu cijazila proti Ljubljani. Kljub temu, da sva domov prispela okoli pol enajstih, nisva mogla pričakati naslednjega dne. Vse je bilo treba sestavit takoj.


Omarico, stolčke, rože v košare, ki so se samo za to priliko pretvorile v teglčke in voila, najina spalnica je bogatejša za čisto pravi hygge bralni kotiček.

Kako navdušena nad novimi pridobitvami je Alja,
si lahko pogledaš na @aljaskrt Insta story!

Objavite komentar

Instagram

Theme by BD