Social Media Icons

slide code

Photo

O NAJU
Sva Alja in Miha, pustolovska raziskovalca, poletna hribolazca, ljubitelja lepih reči, zbiratelja lončnic, krožnikov iz potovanj in starih fotoaparatov. En malček zmedena in ravno prav štorasta, skoraj nikoli pri miru, za vedno otroka in taprava uživača.

Ljubeznice pa so skrinjica najinih doživetij in idej. Neizmerno se veseliva vsakega vikenda, ko se lahko odpraviva v gore ali pa odkrivat slovenijo. Zelo zelo rada planirava tudi daljše pobege in odpotujeva kam na lepše. Ko pa sva doma, premikava pohištvo in krasiva stanovanje, še raje pa kaj dobrega skuhava in uživava v okušanju novih receptov.

Hvala, ker naju spremljaš!

social media icons 2

Search

category 1

HRIBI

category 2

ZELENJE

category 3

POTOVANJA

Ne zamudi nove objave!

Za posladkat: Lapačinke


Ko nama pade cukr, se najrajši posladkava s tazdravimi lapačinkami. V smutimejkerju zmiksamo dva jajčka, dve banani, štiri žlice ovsenih kosmičev, žličko cimeta in kokosovo mleko (tudi če ga slučajno nimamo ne bo nič hudega). Maso zlijemo na ponev, tako da je premer palačinke tam nekje 15 centimetrov. Na putrčku se fino pečejo in ne primejo na ponev. Istočasno iz skrinje vzamemo gozdne sadeže in jih na nizkem ognju segrejemo v slastno polivko. Zraven palačink sicer super paše tudi med, nadrobljeni oreščki, babičina marmelada ali pa preprosto gromozanska žlica nutele (s kokosovimi lističi za povrh). Pa dober tek!


Komentarji

Najbolj brano

Cacti love
Growing my collection of indoor plants. Got this at one and the only, Ikea.
Budapest's chic hot spots
Stunning views, pretty cool cafes, spectacular botanical garden, comfort food, early sunsets, busy…
Iz Zadnjice prek Doliča na Kanjavec in čez Hribarice na Prehodavce
V soboto popoldne sva sparkirala v Zadnjici in se povzpela na Dolič. Pot naj bi trajala štiri ure …